Slaapsupplement dat doet wat het belooft

Metis Sleep 08 is een effectief en natuurlijk slaapsupplement dat geen gewenning veroorzaakt. Het helpt je beter door te slapen en 's nachts minder vaak wakker te worden.

De formule op basis van melatonine en valeriaan is volledig natuurlijk en niet verslavend. Het wordt ontwikkeld in België en is verpakt in een mooi, navulbaar startbekertje.

Shop Metis Sleep 08

Wat te verwachten van Metis Sleep 08

langere nachtrust

Valeriaan ondersteunt een diepere en langere nachtrust door je lichaam volledig tot rust te brengen.

⚫⚪⚪⚪

Sneller inslapen

Melatonine en Eschscholzia helpen je sneller in slaap te vallen door hun rustgevende eigenschappen.

⚪⚫⚪⚪

Duurzame oplossing

Het product is niet alleen duurzaam voor de planeet, het biedt ook een duurzame oplossing voor je lichaam.

⚪⚪⚫⚪

Klinisch getest

Onze formules zijn klinisch getest en ontvingen voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid meerdere certificaten.

⚪⚪⚪⚫

“Ik sliep in het begin nog steeds maar 1 à 4 uren per nacht. Maar gaf het een kans en bleef trouw de pilletjes nemen. Met resultaat, slaap is veel beter … zowel het inslapen als doorslapen. Dus een goeie tip, hou even vol."

— Ingrid A. (52)

Eerste week VS. Gebruik na een maand

Wat je krijgt

Metis Sleep 08

Onze Sleep 08 formule biedt de ondersteuning die je lichaam zoekt. Het zal je helpen goed inslapen, doorslapen en uitgerust wakker te worden. Je ontvangt ook gratis ons E-book en een Energy 06 proefpakket. Deze verhoogt langdurig je energie en vormt de perfecte aanvulling.

✅ 40 capsules (Sleep 08)

✅ Incl. gratis E-Book (t.w.v. €19,95)

✅ Incl. gratis proefpakket Energy 06

✅ Gratis verzending

€24,96 €28,95
SHOP METIS SLEEP 08

Vergeet je tegoed niet

Proefpakket Cashback

Je ontving bij de aankoop van je proefpakket een tegoed ter waarde van het aankoopbedrag. Gebruik dit tegoed en krijg zo de kosten van jouw proefpakket volledig terug wanneer je het complete product bestelt. Zo heb jij de formule volledig gratis kunnen uitproberen.

ecologische navulverpakkingen

Duurzaam en Makkelijk

Metis Sleep 08 komt in een navulbaar startbekertje. Je kan dit achteraf bijvullen met Eco-Refills, onze ecologische navulverpakkingen met meer capsules voor dezelfde prijs. Omdat je natuurlijk wilt blijven genieten van een goede nachtrust, kan je daarom ook kiezen voor een regelmatige levering. Dan geniet je steeds van gratis verzending en -20% korting.

Niet verslavend

Geen gewenning

Complete formule

Volledig natuurlijk

Meer dan een slaapsupplement

Slaap verbeteren

De Melatonine en Valeriaanwortel zorgen ervoor dat je sneller kan inslapen en ook minder snel wakker wordt waardoor je slaapkwaliteit verbetert.

Rustgevend

De hoge dosis aan Eschscholzia in de formule heeft een unieke rustgevende en kalmerende eigenschap waardoor het lichaam volledig tot rust kan komen.

Therapeutische dosis

Onze capsules bevatten de juiste therapeutische dosis. Onze formules zijn klinisch getest en bevatten van alle ingrediënten, zoals melatonine, een veilige en therapeutische dosis.

Gemaakt door een apotheker

De formules werden ontwikkeld door apotheker Dirk, die ze oorspronkelijk bedacht voor zijn eigen familie. Hij weet hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de supplementen die je inneemt.

Veelgestelde vragen

In vergelijking met veel andere producten bevatten de Metis formules vaak een hogere dosis (het aantal mg) aan ingrediënten met meer actieve stoffen (bv. het % Valereenzuur). Daarnaast bevatten onze formules niet alleen volledig natuurlijke ingrediënten maar ook steeds de nodige co-factoren voor een optimale opname en verwerking van de hoofdingrediënten.

Nee, Metis Sleep 08 is een natuurlijk en vrij verkrijgbaar voedingssupplement. De formule ondersteunt je bij het beter doorslapen en het sneller inslapen door het lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Metis Sleep 08 is een voedingssupplement dat je kan helpen beter te slapen. Indien u reeds medicatie gebruikt en/of therapieën ondergaat, bespreek het gebruik van Metis supplementen dan eerst met uw behandelend arts. Ook indien u uw huidige slaapmedicatie wenst af te bouwen raden wij u steeds aan dit eerst met uw arts te bespreken.

Voor een optimaal effect neem je 's avonds 1 capsule, 30 minuten voor het slapengaan. Deze formule is geschikt voor dagelijks gebruik. Alle Metis formules zijn speciaal ontwikkeld om samen te kunnen gebruiken.

Ja. Metis Sleep 08 kan zonder problemen dagelijks worden gebruikt. De aanbevolen hoeveelheid is 1 capsule per dag, maximaal 2 capsules per dag. Metis Sleep 08 blijft ook effectief bij sporadisch gebruik.

Wanneer je Metis supplementen wil gebruiken in combinatie met een chronische aandoening, het gebruik van medicatie en/of therapieën, zouden we je graag aanraden dit steeds eerst uitgebreid met je behandelend arts te bespreken. Deze heeft een beter beeld van je medische geschiedenis en zal dus een gepast medisch advies kunnen geven.

Geen probleem. Alle Metis formules zijn speciaal ontwikkeld om samen te gebruiken wanneer je de aanbevolen dosis neemt.

De formules zijn effectief vanaf de eerste dag. Voor een optimaal effect gebruik je de formules echter best voor een langere periode. Het is belangrijk om te benadrukken dat een verstoord slaapritme negatieve gevolgen heeft voor je gezondheid.

Je kan de capsules openmaken, en de inhoud ervan met water inslikken. Dit is veilig en heeft geen negatieve invloed op de werking. Mogelijk proef je de inhoud wel meer dan wanneer je de capsules in hun geheel doorslikt.

Veilige supplementen, geproduceerd in België en van apothekers kwaliteit

Metis is anders dan andere supplementenmerken. Veel merken in de industrie maken gebruik van minimale hoeveelheden van een ingrediënt, puur om de bekendheid van dat specifieke ingrediënt te benutten. Ze bieden geen garantie dat het gebruikte ingrediënt het actieve deel van de plant vertegenwoordigt.

Neem Valeriaan als voorbeeld: de echte kracht van Valeriaan komt van het Valereenzuur uit de plant, niet van de bladeren. Hoewel beide delen van dezelfde plant komen, is er een significant verschil in hun werking. Bij Metis zorgen we ervoor dat we therapeutische doses gebruiken die wetenschappelijk onderbouwd zijn, in plaats van lagere hoeveelheden louter voor marketingdoeleinden.

Bekijk de volledige ingrediëntenlijst

Bekroond merk

Beste product van het jaar

Metis Sleep 08 is verkozen tot het Beste Product Van Het Jaar 2022–2023 binnen de categorie Voedingssupplementen.

Shop Metis Sleep 08

Gekend van

Logo De Morgen magazine
Logo Feeling magazine

Ingrediënten en voedingsstoffen

Advies: Vanaf de leeftijd van 12 jaar. Bewaren op een droge en koele plaats en buiten het bereik van jonge kinderen. De aanbevolen dosis per dag niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Gebruik Metis supplementen niet bij (vermoedelijke) allergieën voor één of meerdere ingrediënten.

Ingredient Dosis RI*
Valerian Extract (0.8% Valeric Acid) 400mg -
Escholtzia californica (2% rutin) 250mg -
Active Vitamin B6 1.14mg 81%
Melatonin 290µg -

Metis Sleep 08: valeriaanextract: valeriana officinalis, eschscholzia, vitamine B6: Pyridoxal-5'-fosfaat, vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, zuurteregelaar: calciumcarbonaat, anitklontermiddel: siliciumdioxide, melatonine

Metis Energy 06: Ginseng (Panax ginseng); vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose; Amerikaanse ginseng; magnesiumbisglycinaat, vulstof: calciumcarbonaat; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de EFSA.