Supplementen op maat van jouw lichaam en levensstijl.

Start de test en ontdek hoe jouw persoonlijk plan van 30 dagen je fysiek en mentaal kan ondersteunen.

1. Start de vragenlijst

Beantwoord kort enkele vragen over je levensstijl en gezondheidsdoelen. Zo kunnen we een persoonlijk plan voor jou opstellen. Gemiddeld duurt dit zo'n 3 minuten.

2. Ontdek je persoonlijke aanbeveling

Je ontvangt een persoonlijke aanbeveling op basis van: je antwoorden, de laatste wetenschappelijke studies en de 30 jaar ervaring van apotheker Dirk.

3. Ontvang jouw plan van 30 dagen

Wij gaan aan de slag om je persoonlijk plan samen te stellen. Je ontvangt je 30 zakjes binnen enkele werkdagen. Neem elke dag een handig zakje en haal meer uit het leven.

Waarom Metis Personalised?


  • Op maat van jouw unieke behoeftes en levensstijl

  • Een gemakkelijk zakje voor je dagelijkse essentials 

  • Supplementen die echt werken

Wat mensen over Metis® zeggen

30 Jaar praktijk in een bekertje


Apotheker Dirk ontwikkelde de formules oorspronkelijk voor zijn kinderen en startte samen met hen Metis op. Metis streeft ernaar de allerbeste supplementen te maken. Dit aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde formules met méér en efficiëntere ingrediënten. Intussen vertrouwen reeds meer dan 600 apothekers Metis toe aan hun klanten.

Veelgestelde vragen


Waarom duurt een plan minimaal 1 maand?

Wij willen ervoor zorgen dat je kan genieten van een optimaal effect. Omdat sommige ingrediënten iets langer nodig hebben om hun volledige werking te kunnen bewijzen, hebben we de wetenschap laten spreken en adviseren we een minimaal plan van 30 dagen.  

Hoe wordt mijn persoonlijke plan samengesteld?

Op basis van je antwoorden analyseren wij automatisch hoe je levensstijl impact heeft op je levenskwaliteit en waar wij mogelijks kunnen helpen deze te verbeteren. Dit doen wij op basis van de +30 jaar expertise van Apotheker Dirk, een professor en de laatste wetenschappelijke bevindingen. Kwaliteit en wetenschappelijk onderbouwdheid is een absolute must. 

Wat zit er in de verpakking?

Je krijgt een mooie dispensers aan, deze bevat 30 dagelijkse zakjes. In elk zakje zit je unieke selectie aan capsules die je gaat helpen je dagelijks beter en beter te voelen. De doos en de zakjes zijn van papier die je na gebruik mooi kan recycleren.